Ontdek de Cembrit visualizer

De keuze uit gevelbekleding is groot, er zijn veel verschillende soorten kleuren en texturen. Het is vooral lastig als je nog geen duidelijk beeld hebt van hoe het eindresultaat er zal gaan uitzien.
Om die reden heeft Cembrit de visualizer ontworpen, probeer het uit en visualiseer onze nieuwe gevelplaten op verschillende gebouwtypes.

In deze huidige versie heeft u enkel keuze uit de Cembrit Patina Design Line. Om de ervaring te verbreden wordt in de toekomst ook onze andere panelen toegevoegd.

Door op de knop ‘Visualizer starten’ te klikken, kunt u kiezen tussen zes gebouwtypes. Als u verder klikt, krijgt u meer visualisatieopties - binnen elk gebouwtype kunt u kiezen uit het assortiment Cembrit Patina Design Line en de verschillende kleuren en structuren toepassen.

Visualiseer uw ideeën en zie ze werkelijkheid worden!  
 
De Cembrit Patina Design Line zijn reeks natuurlijke en authentieke gevelplaten met unieke eigenschappen. Elke gevelplaat is net zo individueel als de natuur zelf. Ze vertonen natuurlijke variaties en patineren naarmate de seizoenen veranderen en de tijd verstrijkt.

Assortiment Cembrit Patina Design Line:
 
  • Cembrit Patina Original - de vertrouwde klassieker
  • Cembrit Patina Rough - fluweelzachte buitenzijde met een solide kern
  • Cembrit Patina Inline - Creëert diepte en karakter